Cok Zijerveld

Cok Zijerveld

partner, notaris

Als notaris / adviseur is de kern van mijn werk het adviseren van ondernemers / ondernemingen en familiebedrijven binnen mijn specialisme, het ondernemingsrecht.

Ik heb mijn ervaring opgedaan bij Baker & Mckenzie in Amsterdam, bij Hermans & Schuttevaer en heb sinds 2010 als notaris mijn praktijk in eigen kantoor.

Zowel nationale als internationale ondernemingen / ondernemers, start-ups, trustkantoren en private equity partijen behoren tot mijn opdrachtgevers.

Als specialist heb ik de postdoctorale specialisatieopleiding Vennootschaps- en ondernemingsrecht afgerond van de Grotius Academie. Ik ben als adviseur verbonden aan het samenwerkingsverband Bedrijf & Familie: www.bedrijfenfamilie.nl

Jasper Nobel

Jasper Nobel

partner, kandidaat-notaris

Graag denk ik met u mee over het vastleggen van zaken voor uw privé vermogen.

Met een kleine onderbreking werk ik al vanaf 1999 in het notariaat.

Ik werkte onder meer bij Hermans & Schuttevaer notarissen in Utrecht en bij Loyens en Loeff in Amsterdam. Ook was ik als juridisch adviseur verbonden aan het Openbaar Ministerie. Vanaf 2015 ben ik weer werkzaam in Utrecht.

Regelmatig treed ik op als executeur of vereffenaar in nalatenschappen. Ook verzorg ik als docent regelmatig cursussen over het afwikkelen van nalatenschappen.

Bij de afwikkeling van een erfenis en bij eventuele conflicten kan een notarieel specialist soms sneller een oplossing bereiken dan een advocaat. Daarom is Jasper Nobel ook te vinden op www.advocaatzoeken.nl als alternatief voor het inschakelen van een advocaat. Natuurlijk verwijzen we door naar een advocaat wanneer de zaak moet worden voorgelegd aan de rechter.

Suzanne Simonis

Suzanne Simonis

adviseur, specialist onroerend goed

Mijn visie op juridische dienstverlening is dat ik er niet ben om problemen te creëren maar om ze in overleg met de cliënt op de lossen. Dit uit zich in mijn wijze van werken: een kritische teamplayer met oog voor de praktische kant van een juridisch probleem.

Ik ben sinds 1996 werkzaam geweest in het notariaat. In die periode heb ik gewerkt als kandidaat-notaris bij Hermans & Schuttevaer, CMS Derks Star Busmann en Van Benthem & Keulen. Vanaf 2016 ben ik zelfstandig vastgoed jurist en heb ik mij verbonden aan Everest Notariaat als adviseur.

Mijn expertise ligt op het vlak van het commerciële vastgoed in alle facetten: koop- en verkooptrajecten, appartementensplitsingen, projectontwikkeling, financieringen, advisering terzake van erfpacht en opstal.

Als specialist heb ik de postdoctorale specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht van de Grotius Academie afgerond en ben ik voorzitter van de Vereniging Vastgoed Juristen (www.vvj.nl).