everest legal notariaat referral partners

‘IR Global is vastbesloten samen te werken met gelijkgestemde leden-ondernemingen, klanten en strategische partners om een positief verschil in het bedrijfsleven en de samenleving te waarborgen.’

Referral partners

Advocaten, accountants, fiscalisten, consultants, bankiers, verzekeraars. Wij onderhouden een actieve samenwerking met diverse collega-adviseurs. Wij zijn steeds op zoek naar uitstekende en betrokken professionals op hun vakgebied om mee samen te werken ten behoeve van onze cliënten.

IR Global

Everest Legal is lid van het internationale netwerk IR Global. Daardoor kunnen wij onze cliënten nog breder en deskundiger van dienst zijn.
IR Global is een internationaal netwerk waarin advocaten, notarissen en financieel/fiscaal specialisten met elkaar samenwerken. Alle leden van IR Global voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De organisatie is uniek in haar soort en brengt haar kennis en ervaring over op haar leden via periodieke mondiale evenementen en trainingen. Kennisdeling en gebruik maken van elkaars specialismen betekent een hogere kwaliteit van dienstverlening voor u. IR Global is door het toonaangevende Chambers & Partners benoemd tot een Brand 1 Global Leading Lawfirm Network.
In de situatie dat wij een cliënt moeten doorverwijzen of dat er samengewerkt dient te worden met een buitenlandse advocaat en/of notaris, wordt deze advocaat en/of notaris vanwege de hoge kwaliteitseisen vaak binnen IR Global gezocht. Meer info? Ga naar www.irglobal.com.