Op vrijdag 27 september a.s. organiseren wij samen met Bizzy Wheels en Van Diepen van der Kroef Advocaten een Business Ride voor onze relaties!

Sinds 2018 hebben wij ons als kantoor verbonden aan Bizzy Wheels, een netwerk van ondernemers met een passie voor wielrennen. De opzet sprak ons direct aan:  sportief bezig zijn en ongeveer 3 uur fietsen met ondernemers die allemaal gek zijn op de fiets, en er voor en er na wat eten en drinken. Contacten leggen en ervaringen delen via sport is laagdrempelig en gewoon veel leuker dan de geijkte netwerkbijeenkomsten.

Kortom, een mooie manier om op een sportieve en ontspannen manier kennis te maken met andere ondernemers en weer eens bij te praten! Daarbij fietsen we ook voor het goede doel. Dit jaar gaat het inschrijfgeld naar stichting KiKa.

Voor meer informatie en inschrijven verwijzen we u graag naar www.bizzywheels.nl

Everest en topsport

Daarnaast werken we als kantoor regelmatig voor ondernemende topsporters uit binnen- en buitenland. We begeleiden ze bijvoorbeeld met het opstarten van een eigen bedrijf tijdens of na hun topsport carrière, maar ook bij samenwonen en/of de aankoop van een woning. Neem voor meer informatie contact met ons op!