Over ons

Als team van juridisch specialisten onderscheiden we ons in vlotte en accurate
dienstverlening en directe (digitale) communicatie.

Over ons

Vanuit het ondernemingsrecht werken wij voor diverse middelgrote en grote ondernemingen, non-profit organisaties en familiebedrijven, zowel nationaal als internationaal.

In het commercieel vastgoed begeleiden wij onze opdrachtgevers (waaronder ondernemingen, woningcorporaties, zorginstellingen en beleggers) bij diverse vraagstukken, van vastgoedprojecten tot analyses van vastgoedportefeuilles.

In het personen- en familierecht kunt u bij ons terecht voor advies voor uzelf maar we helpen u ook graag in uw rol als executeur of bewindvoerder.

In situaties die vragen om verschillende expertises werken wij samen met collega-professionals uit ons netwerk (advocaten, accountants, fiscalisten, consultants, bankiers en verzekeraars). Daarmee zijn wij in staat om steeds een optimale dienstverlening te leveren.

Everest Notariaat is lid van IR Global, een internationaal netwerk waarin advocaten, notarissen en financieel/fiscaal specialisten met elkaar samenwerken. In situaties waarin wij een cliënt moeten doorverwijzen of dat er samengewerkt moet worden met een buitenlandse advocaat en/of notaris, wordt deze vanwege de hoge kwaliteitseisen vaak binnen IR Global gezocht.

Ga voor meer informatie naar www.irglobal.com.