Vacature kandidaat -notaris

Voor onze praktijk ondernemingsrecht zijn we op zoek naar een kandidaat- notaris (+/- 3 jaar werkervaring).

Wie we zijn
Ruim 10 jaar geleden zijn we gestart met ons eigen gespecialiseerde kantoor. Vanuit plezier in het vak, de overtuiging dat dienstverlening voor cliënten kwalitatief goed moet zijn, maar ook snel moet kunnen. En dat in combinatie met een gezonde werk-privé balans.

Daarom hebben we gekozen voor een klein, en wendbaar team dat snel schakelt onderling maar ook met collega professionals uit ons netwerk. Zo leveren we kwalitatief hoogwaardig werk, én zijn we in staat dat vlot en accuraat te doen.

Daarbij hebben onze medewerkers al snel veel eigen verantwoordelijkheid in dossiers met veel ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Wat we doen
Vanuit het ondernemingsrecht verrichten we brede werkzaamheden, zoals het begeleiden van en adviseren bij fusies en overnames, herstructureringen en het oprichten van vennootschappen. Onze cliënten zijn organisaties, stichtingen, (familie-) bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

In opdrachten werken we regelmatig samen met collega- professionals uit ons netwerk, zo zijn we steeds in staat om vanuit meerdere disciplines onze cliënten de optimale dienstverlening te bieden. Het maakt dat wij ons werk vlot en accuraat kunnen doen en we merken dat onze cliënten ons daarop steeds weten te vinden.

Wie we zoeken
Bij voorkeur heb je al enige jaren ervaring als kandidaat-notaris of jurist ondernemingsrecht, maar ook als je net afgestudeerd bent, zijn we op zoek naar jou.

Naast relevante opleidingen en (stage-)ervaring, zoeken wij vooral een nieuwe collega met een ondernemende houding, en een hands-on mentaliteit die het leuk vindt om in een klein team mee te bouwen aan onze praktijk.

Wat we bieden
Wij bieden een leerzame werkplek waar je nauw samenwerkt met collega’s in diverse uitdagende dossiers. Je hebt al snel veel eigen verantwoordelijkheid, daarmee is er veel ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Verder krijg je naast een marktconform salaris, reiskosten- en parkeervergoeding en/of een fiets van de zaak, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, en gezellige teamactiviteiten/ etentjes en borrels.

Aantal werkuren per week is bij voorkeur 40 uur, maar ook 32 uur is mogelijk.

Kennismaken of solliciteren?
Graag eens kennismaken of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! We zijn bereikbaar op 085 273 5200 of via [email protected]. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Wil je direct solliciteren, stuur dan je C.V. en motivatie naar [email protected].