Vacature kandidaat -notaris

Voor onze praktijk ondernemingsrecht zijn we op zoek naar een kandidaat- notaris met minimaal drie jaar werkervaring.

Wie we zijn
Ruim 10 jaar geleden zijn we gestart met ons eigen gespecialiseerde kantoor. Vanuit plezier in het vak, de overtuiging dat dienstverlening voor cliënten kwalitatief goed moet zijn, maar ook snel moet kunnen. En dat in combinatie met een gezonde werk-privé balans.

Daarom hebben we gekozen voor een klein, en wendbaar team dat snel schakelt onderling maar ook met collega professionals uit ons netwerk. Zo leveren we kwalitatief hoogwaardig werk, én zijn we in staat dat vlot en accuraat te doen.

Daarbij hebben onze medewerkers al snel veel eigen verantwoordelijkheid in dossiers met veel ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Wat we doen
Vanuit het ondernemingsrecht verrichten we brede werkzaamheden, zoals het begeleiden van en adviseren bij fusies en overnames, herstructureringen en het oprichten van vennootschappen. Onze cliënten zijn organisaties, stichtingen, (familie-) bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

In opdrachten werken we regelmatig samen met collega- professionals uit ons netwerk, zo zijn we steeds in staat om vanuit meerdere disciplines onze cliënten de optimale dienstverlening te bieden. Het maakt dat wij ons werk vlot en accuraat kunnen doen en we merken dat onze cliënten ons daarop steeds weten te vinden.

Wie we zoeken
Naast relevante opleidingen en werkervaring, zoeken wij vooral een nieuwe collega met een ondernemende houding, en een hands-on mentaliteit die het leuk vindt om in een klein team mee te bouwen aan onze praktijk.
Graag eens kennismaken of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Sollicitatie
Je kunt je C.V. en motivatie sturen naar [email protected].