Routebeschrijving

Routebeschrijving Ptolemaeuslaan 54

Openbaar Vervoer
Op werkdagen is Papendorp Utrecht goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde vertrekken de bussen met lijnnummer 24 en 29 op maandag t/m vrijdag naar Papendorp en weer terug. Vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein is Papendorp op werkdagen bereikbaar met lijn 48. Lijn 48 rijdt in de spits om het kwartier en in het dal om het half uur.

U stapt uit bij de bushalte P+R Papendorp. Zodra u uitgestapt bent ziet u het gebouw aan uw rechterhand liggen (het rode bakstenengebouw aan de overkant van de weg).

Kijk voor meer informatie over vertrektijden op www.9292ov.nl.

Met de auto

Vanuit Amsterdam
U volgt op de A2 bij Utrecht de parallelbaan (Afrit 6,7,8). Neem afslag 8 (Centrum, Langerak, Papendorp). Bij de eerste stoplichten rechtsaf (De Meern), na circa 0,7 km linksaf. Volg deze weg, bij T-splitsing rechtsaf (Orteliuslaan). Na 150 meter gaat u rechtsaf de Ptolemaeuslaan op. U rijdt met de bocht mee naar links. U rijdt rechtdoor (u passeert aan de rechterkant Brasserie de Steiger). Aan uw linkerkant ziet u Everest Notariaat (het rode bakstenengebouw). Voor het gebouw vindt u parkeergelegenheid.

Vanuit Den Haag, ’s-Hertogenbosch
Bij knooppunt Oudenrijn volgt u Ring Zuid. Neem afrit 16 (Nieuwegein/Papendorp) op de A12 richting Den Haag. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichting linksaf de Papendorpseweg op. U blijft de Papendorpseweg volgen en gaat bij de stoplichten rechtdoor (dit is nog steeds de Papendorpseweg). Ga na 350 meter rechtsaf de Blaeulaan in. Vervolgens gaat u na 200 meter linksaf de Ptolemaeuslaan in. Het tweede gebouw aan uw rechterkant is Everest Notariaat (het rode bakstenengebouw). Voor het gebouw vindt u parkeergelegenheid.

Vanuit Arnhem
U volgt bij Utrecht de parallelweg Ring Zuid. Neem na de Prins Clausbrug afrit 16 (Nieuwegein/Papendorp). Zie verder route vanuit Den Haag.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats voor het gebouw, achter de slagboom. U krijgt van ons een munt zodra u de parkeerplaats wilt verlaten. Mocht de parkeerplaats onverhoopt vol zijn, dan kunt u parkeren in de parkeergarage onder het gebouw. U belt dan aan bij Everest Notariaat en wij kunnen de poort voor u openen.

Bent u slecht ter been? Via de parkeergarage onder het gebouw kunt u gebruik maken van de lift. Zodra u aanbelt bij de garage komen wij u halen.